Η εταιρεία μας

Η ALPHAFIGS Co είναι μια επιχείρηση, που συστάθηκε το 1998 στον Ταξιάρχη Ωρεών Ευβοίας, στην καρδιά της παραγωγής των ξηρών λευκασμένων σύκων Ταξιάρχη, με σκοπό την τυποποίηση και εμπορία τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να προωθήσουμε ένα από τα καλύτερα προϊόντα που διαθέτει η ελληνική γη. Με θεμελιώδεις δυνάμεις μας: την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος μας, την άριστη γνώση μας για τα σύκα και τις πιστοποιημένες συνθήκες εργασίας και υγιεινής με βάση τα διεθνή πρότυπα (ISO/HACCP), συμπληρώνουμε 15 χρόνια σκληρής και παραγωγικής προσφοράς.

Η εταιρεία μας υπερηφανεύεται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά, το οποίο επιβεβαιώνεται από την μακροχρόνια εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Σταδιακά καταφέραμε να κάνουμε πολλές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο – με αφετηρία την Ελλάδα, φτάσαμε στην Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία, Κύπρος και Αμερική – τις οποίες διατηρούμε μέχρι σήμερα, ενώ στόχος μας είναι η προώθηση του προϊόντος μας και σε άλλες χώρες.

Συνεχίζοντας την πορεία μας στην τυποποίηση και εμπορία των σύκων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει, αλλά και να καλωσορίσουμε εκείνους που μοιράζονται τους ίδιους στόχους με εμάς.